canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dilluns, de juliol 10, 2006

Sempre amb els millors!

Dissabte va guanyar Alemanya. Ahir Itàlia. I nosaltres ho celebrem tot!!!!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Clar que sí!!! De festa en festa i tiro perquè em toca!!! Viviu molt bé eeeeh, per les Deutschlands... jeje! SOU UNES XAKETERES!!! jajaja! Com jo quan vaig anar a animar l'Espanyol per la copa del rei... poz zí, i què??!!!
Meine liebe Schwester, wir mussen heute zu sprechen!
Un petonàs!

6:05 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Nurieta! Jo m'alegro que guanyés Itàlia... sóc anti zidane (pq és del Madrid) i anti Henry (pq no ha volgut venir al Barça); per tant... jejeje. Tu sempre on hi hagi festa!!!!!! Ara, la sister no té perdó... on s'ha vist anar a animar els pericos???!!!! Txell...ja parlarem....jajajaja. Va, jo també intento dir-te una coseta, que no em sortirà tant bé com a la Txell. "dich in Paris, mein Vetter sehen". Per si de cas, en la llengua materna: ens veiem a París, cosineta!!

11:58 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

Here are some links that I believe will be interested

12:13 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home