una catalana per Munic

canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimecres, d’abril 26, 2006

l'avantatge de viure a Alemanya...

...és que els grups de la terra venen a tocar només i exclusivament per a tu!!! increible el concert d'Obrint Pas d'ahir. Ho sé, per a ells segurament no va ser tan guai pq quasi no hi havia gent, però per a la Núria de Balaguer i per a mi va ser el millor concert, ens ho vam passar teta i vam ballar com unes campiones!!!

Així que ja ho sabeu, si voleu tenir contacte amb els grups del país, que us facin un concert per vosaltres o poder ballar la seva música sense empentes ni cops, només heu de fer que venir a Múnic!!! ;)

Avui juga el Barca, esperem que guanyin!!!!

dimarts, d’abril 25, 2006

Barcelona??

Res, queden ben pocs dies per poder-vos veure a tots... qui serà a Barcelona?? Rosa cosina?? A veure si hi ets i podem fer un cafetonet, eh? jo tinc trobada erasmus de la gent de Dinamarca, el qual em tindrà bastant ocupadeta, però una estoneta ja la trobarem, oi tant!

doncs res bonics, ens veiem aquest cap de setmana!!

per cert, la gent ja va amb sandàlies?? ens podrem banyar a la platja?? quines preguntes de guiri, eh?? ;)

Sant Jordi mata el drac i de la sang del drac...

ohhh... acabo de veure que el meu escrit sobre sant jordi no es va guardar... schade... què tal el sant jordi? per aquí bé, també el vaig cel.lebrar amb tota la colla de catalans de múnic, els de la tertúlia. Va estar molt bé, cadascú va portar un llibre i una rosa i ens els vam intercanviar. A mi em va tocar un llibre sobre una história d'amor un xic eròtic... ja us explicaré què tal. En alemany es diu: "Gefährliche Geliebte" i l'autor és Haruki Murakami.

De totes maneres aixó és el que vaig fer al vespre, perquè durant el dia de sant jordi, dps d'haver dormit poquíssimes hores pq dissabte hi va haver festa d'inauguració de pis i aniversari de la marie, vaig haver de treballar... jornada completa. nens, portem uns dies increibles... avui tb em quedaré tard, però no pq estigui estressada, sinó perquè no sabeu pas qui toca al Backstage??? doncs Obrint Pas!!! amb la nurieta (la de Balaguer q tb viu a Augsburg) els anem a veure...

Ei Joanet (papet), per què no escrius la llegenda de sant jordi aquí? és que aquests dies només he fet que explicar-la a la gent, però la meva versió és bastant moderna i easy... vaaaaaa... pliiiiiiss...

dimecres, d’abril 19, 2006

per què els dies només tenen 24 hores??

no hi ha dret, per què no podem allargar els dies? si em passo 12 hores a la feina, en viatjo 2 i en dormo 7, quantes me'n queden? 3... em queden tres tristes hores per sopar, veure amics, fer esport, mirar pel.lis, estudiar (UOC) i què més???!!! un pèl just, oi? algú té alguna solució?? potser allargar els caps de setmana? doncs no seria mala idea...

aviat aviat, setmana que ve sóc per aquí baix, ho sabíeu??? espero pujar el diumenge a manresa... podríem anar a dinar a Callús???

petonets

dimarts, d’abril 11, 2006

neva neu!!!

dilluns, d’abril 10, 2006

Setmana Santa

Què tal el diumenge de rams? per aquí no se cel.lebra...

Ahir de camí de tornada d'Straubing vam anar a veure el Donau Durchbruch, el lloc on el Danubi és més estret. És xul.lo, des del punt de vista geològic molt interessant (Txelleta??) i de paisatge també, roques i més roques... llàstima que els arbres encara estan d'hivern, sense fulles, tot gris; i també llàstima que després d'un dissabte de sol i de poder estar a l'aire lliure en samarreta de màniga curta, ahir el temps tornés a empitjorar i fés un fred altre cop d'hivern. Doncs això que us explicava, que al Donau Durchbruch aquest hi ha un convent, el Weltenburg Kloster, declarat patrimoni de la humanitat. Allà viuen una quinzena de monjos i ahir quan vam entrar a l'església que per cert és xul.líssima, estaven fent missa, cantant en llatí, ens vam quedar els tres que anàvem quasi com petrificats mirant el ritual de la missa, que realment valia la pena de veure... suposo que aquesta sensació només es té quan no s'és religiós ni es té contacte sovint amb aquest món. Un món que de vegades em fascina...

I res, aquesta setmaneta tinc visita: en dues hores arriba el Toni a Múnic!!! El Toni havia estudiat amb mi comunicació a la pompeu i em fa una il.lusió increible tornar-lo a veure després de... tres anys i mig??? no recordo exactament l'últim cop que ens vam veure, però d'això fa moltíssim!!!

vinga, que passeu una bona setmana santa!!!

divendres, d’abril 07, 2006

torna a brillar el solete i en 2min... CAP DE SETMANA!!!

bon cap de setmana a tots els que llegiu el blog, espero que el disfruteu. jo me'n vaig a una festa d'inauguració d'un pis a Straubing (a prop de Regensburg)... però de totes maneres capde tranquilet, sense estrès i esperant poder fer bastant esport...

petonets

dimecres, d’abril 05, 2006

si es va a buscar neu i no se'n troba, pot ser que la neu et vingui a buscar...

al final vam trobar una miqueta, però només una miqueta, de neu... peró sabeu què? ara mateix a Múnic está nevant!!!! ole ole, i jo amb pantalons curts i la bici a l'estació!!!!

sento no escriure gaire sovint, una mica enfeinadeta, internet a casa no funciona i per tant no em passo tantes hores davant l'ordinador com "m'agradaria"... sniff sniff... ja veieu, des de que m'he traslladat que aixó de la comunicació està una mica xunguet, encara no tinc telèfon per a mi soleta, l'internet no va... fatal!

vinga, a veure si sobrevisc la nevada.

a mi tb em sembla molt bé que la comunicació millori, clar que sí!!!!