una catalana per Munic

canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, d’octubre 31, 2006

Gràcies a la melodia de telèfon...

ahir vaig conèixer una catalana al tren de Múnic a Augsburg!!! Que fort, estava asseguda allà, escrivint el diari, quan de cop em sona el telèfon: "Núria, telèfon, Núria, telèfon" i la dona que tenia al costat es gira i em diu: "Ets catalana?". Doncs sí!

Resulta que es diu Pilar, viu a Augsburg ja fa uns anyets i treballa al Cervantes de Múnic i a la universitat d'Augsburg donant classes de castellà.

Casualitats de la vida, oi? Qui ho hagués dit que algun dia la melodia del meu telèfon em faria fer amics!! ,)

------------

Gestern habe ich eine Katalanerin in dem Zug von München nach Augsburg kennen gelernt! Wie Kraß, ich saß im Zug, habe mein Tagesbuch ganz brav durchgeführt, als mein Handy klingelte: "Núria, telèfon, Núria, telèfon" (auf Katalanisch, meine eigene Stimme, von mir aufgenommen) und die Frau neben mir dreht sich um und fragt mich: "bist du Katalanerin?". Na klar!!!

Sie heißt Pilar, wohnt in Augsburg seit fünf Jahren und arbeitet bei der Cervantes in München und an der Uni in Augsburg als Spanisch Lehrerin.

Solche Zufälle gibt's! Wer hätte es mal geahnt, dass mein Handyklingelton mir irgendwann Freunde bringen würde? ;)

Berlin, Berlin, wir fliegen nach Berlin!

Castanyada am Schwall 5


divendres, d’octubre 27, 2006

Són les nou i sóc a la feina!!!

Geschafft! ahir va ser la semester opening party de la universitat d'augsburg und ich war dabei! primer a casa la Lena, un parell de birretes, i dps amb la bici cap a la universitat. Allà vam trobar-nos amb la Sandra i el Carlos i altra gent. Va estar guai. Ara bé, cap a quarts de dues la núria va fer de nena responsable i va agafar la bici (dps d'haver de ser acompanyada per la lena, perquè no la trobava) i cap a casona falta gent!

Mensa party forever!

dimarts, d’octubre 24, 2006

Eps, que el Dani i la Laura es casen!!!

Ara ja ho puc fer públic, oi? la trucada oficial va ser ahir a la nit.. bé, els vaig haver de trucar jo amb el meu xollo d'un cèntim al minut! ;)

PER MOLTS ANYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei ei ei, que anirem de casament!!! Encara queda bastant, el dia és el 24 de març del 2007, però... ei ei ei, que anirem de casament!!!!

Mi casa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Homenatge a la Nudieta!!!

dilluns, d’octubre 23, 2006

Comencem la setmana desmaiant-nos!

Caram tu, quin bon començament!!!

Doncs sí, aquest cap de setmana la dermatitis atòpica m´ha fet la punyeta, tant, que aquest matí llevant-me amb uns ulls molt vermells i inflats i una pell blanca blanca (semblo una gueisha ionqui!)he decidit que s'havia de posar remei de debó. Total, que a l'arribar a la feina he anat a la metgessa que tenim davant l'empresa. Molt maja, m'ha receptat pastilles, crema i un altra crema amb cortisona (per els casos com avui) i després m'ha dit si volia que provés acupuntura per a la dermatitis atòpica. Jo li he dit que tenia por a les agulles però que estava oberta a tot si havia d'ajudar. A la tercera agulla he perdut el món de vista i me n'he anat del tot. Quan he tornat a obrir els ulls no sabia on era, no sabia ni que era a Alemanya ni res i li he demanat: "wo bin ich, wo bin ich??". Estava súper alterada, el pols normal, però m´han caigut les llàgrimes de l'excitació... dios... bé, la metgessa resignada, m'ha tret les agulles i ha dit: què hi farem, hi ha gent a la que no se li pot fer acupuntura. No entenc com hi ha gent que voluntàriament es deixen clavar aquestes coses per totes les parts del cos!!!

El cap de setmana...

Ei gent, ja ho sé, tic una mica vaga i fa molt que no escric... què voleu que us digui, una mica enfeinadet sí que n'estic.

Aquest cap de setmana ha estat llarguet. Dijous vaig marxar a les dues de la feina amb la satisfacció d'haver acabat un projecte i de tenir el client content. El tren em va dur a Trechtinghausen, a prop de Bingen, a la riba del Rin. Un poblet molt maco, ben bé al costat del Rin (amb platja i tot!) i muntanyes plenes de vinya.

Allà em vaig trobar amb gent del IJGD (Internationale Jugendgemeinschaftsdienste - Serveis internacionals al jovent), l'organització amb la que vaig anar al Japó i que organitza camps de treball a Alemanya. Va venir gent que aquest any van dirigir un camp de treball a Alemanya, així com gent com jo, que vam co-dirigir-ne un a l'estranger. Va ser molt interessant: intercanvis d'experiències, suggerències per a fer-ho millor, aprenentatge de mètodes per a intercanviar info en grup, etc. Molt xul.lo i molt guapos els valors que aporta i que té com a rerafons.




















De tornada diumenge vaig parar a Stuttgart on em vaig trobar amb la maite, la de león que havia fet un erasmus a Weimar, i vam passar-nos unes cinc horetes parlant i teixint un guió de curt. Va sortir prou bé i la idea és molt motivadora. Ara toca currar una miqueta per la propera trobada, el cap de setmana de l'11 i 12 de novembre.

I encara de camí a casa vaig parar a casa la Tina (al pis on vivia abans) a sopar. mmmm... com em cuida, eh? q mona!

dimecres, d’octubre 18, 2006

ahir hagués hagut d'escriure...

em van dir els companys de feina que ahir va ser el dia de la documentació pels anglesos... a l'hora de dinar vam estar comentant què volia dir exactament..


sorry, no tinc temps per a res... ho sento. Però dir-vos que ara mateix me'n vaig cap a Trechtingshausen, que està a prop de Bingen, on faig un seminari d'evaluació del camp de treball que vaig fer al Japó!!! ;)

Petonets i bon cap de setmana!!!
núria

dilluns, d’octubre 09, 2006

ei, que ja fem fum!!

7.45 del matí, 7 graus a la ciutat d'Augsburg. La Núria va en bici cap a l'estació. La millor teràpia per a conservar una pell envejable i un color comparable al de la Heidi. La gent que la veu es pensa que és una "Räucherfrau" (veure imatge).


Comença a fer fresqueta; en manresà: comença a cardar rasca. Quan nevarà?

-------------

Fazit in English: in Germany it's cold... the question is: when will it start snowing?

divendres, d’octubre 06, 2006

Hotel a Barcelona?

eps, que el meu "jefe" ve a Barna al desembre i busca hotel o lloc on estar-se... algú té alguna idea o coneix algun hotel que estigui pel centre i no sigui més car de 80 euros la nit???

petonets i bon cap de setmana, núria

dimecres, d’octubre 04, 2006

PER MOLTS ANYS...

Rosa (23 de setembre)
Subi (26 de setembre)
Romina (3 d'octubre)
Terry (3 d'octubre)
Nicola (4 d'octubre)
Angela (4 d'octubre)

...A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimarts, d’octubre 03, 2006

eps, que avui és festa!!!!

Dia 3 d'octubre, dia de la reunificació d'alemanya. Tot i que el mur va caure el dia 9 de novembre de 1989, el 3 d'octubre de 1990 va ser el dia en què per llei l'alemanya de l'est es va reunificar amb la de l'oest, després de més de 40 anys d'estar separades.

I què es fa en un dia així? doncs primer de tot dormir la mona del dia abans, sobretot si s'ha estat auf den Wiesn (Oktoberfest) i s'ha tornat a casa a les 3 del matí ;)




Ossito que la nurieta va guanyar a una paradeta de tirus de l'oktober.



Un cop has obert els ulls, pots fer dues coses: continuar estirada al llit pensant que tens una malaltia que es diu mandritis o ressaquitis o asseure't davant l'ordinador i fer veure que estàs al 100% fit!

Després pots anar a córrer o a la piscina. Bé, això segur que només ho fas si et dius núria i des de fa uns anys cada cop que et lleves amb ressaca tens el costum d'anar a la piscina o córrer. fa bon dia, encara m'estic pensant quin dels dos esports és el millor...

mmm... dinaret bon dinaret...



Pel vespre tenim planejada l'última barbacoa de la temporada... al balconet. Serà guai, llàstima que la Nu només ha comprat carn "de mentida" i no bistecs. Aquesta nena!!!!!!!!!!!!!!!! ai ai ai

Apa doncs, que tingueu tots un bon dia de la Wiedervereeinigung!!!!

tunets!