canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, d’abril 24, 2007

Que tinguem sort...

...que trobem tot el que ens va mancar ahir.

Un bon Sant Jordi vaig passar ahir amb els catalans d'aquí a Munic. Se li ha de donar gràcies a la Marga que va tenir la fantàstica idea de currar-se uns paperets amb fragments de les cançons "L'estaca" i "Que tinguem sort" del Lluís Llach. Una part de la cançó la vam enganxar al llibre que vam portar i l'altra la vam agafar a sorts d'una bosseta. La Marga va agafar el llibre que ella havia portat, va cantar el fragment de cançó enganxat en aquest i la persona que tenia la continuació del fragment de cançó s'havia d'aixecar i cantar-lo. Així, el llibre de la Marga era per a ella. Llavors era ella qui agafava el llibre que havia portat, cantava el fragment de cançó i donava el llibre a la persona que tenia la continuació del fragment de cançó... i així successivament. Fins que al final vam acabar cantant tots "Si tu l'estires fort per aquí i jo l'estiro fort per allà" i "Si em dius adéu vull que el dia sigui net i clar" agafats per les espatlles... Molt emotiu per un Sant Jordi!!!!

I tot això amb una bona fideuà que ens van preparar l'Hèctor i la seva dona del Freiraum Café de la Pestalozzistrasse. Merci!!!

Ah, i per si això no fós prou, aquí al WG (piset) vaig convèncer al Benedikt per a celebrar-ho també: em va comprar flors (tulipes en comptes de roses, només quedava el súper obert quan va anar a comprar la rosa) i jo li vaig regalar un Astèrix que havia comprat dissabte al Flohmarkt (un mercat com els Encants de BCN).

Com va anar el vostre Sant Jordi? Espero que molt bé també... és tan bonica aquesta festa... jajaja!

Petonets!