canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dilluns, de maig 21, 2007

bona vida

Després de quatre dies a Frankenjura de càmping, escalada, conèixer bona gent i solete què puc dir... QUINA BONA VIDA!!!!!!

Ja vam començar bé el dimecres: soparet de truites (albergínia i espàrrecs verds) amb la Leslie i una amiga seva i l'Alexis que arribava de Zúric. Després birreta amb ells, el Chris, el Benedikt i la Regina a un bar que no coneixia i que em va agradar bastant al carrer Thalkirchner.

Dijous: dia de pluja i de viatge cap al nord, concretament cap a Untertrubach, al Gasthof Eichler. Allà ja ens esperaven la Katha, Dirk, Tina, Pia i Mendi. Kaffee und Kuchen (cafè i pastís) dins la tenda, sentint la pluja, migdiada, esperant les quatre de la tarda. Hora en què va parar de ploure i vam poder anar a donar un vol i arribar-nos a la Zehnerstein, on va recomençar la pluja. Al vespre també vam acabar sopant dins la tenda, sentint la pluja...

Divendres... per sort ens va fer sol. Vam agafar el cotxe i rum rum cap a Unentwegtenwand, al costat de Mostviel. Mig del bosc, al principi la roca una mica freda, després bé, molt bé. Cap a les quatre tornada al càmping. Arribada de la Katrin, Sascha, Miko i a la nit Rico, Tina i Selma.

Dissabte... solete i bon lloc per escalar: paret i prat amb solete. Leupoldsteiner Wand. Tot el dia, fins les set o més tard. Arribada de la Isa, Nils, Una i Regina. Barbacoa al càmping amb mooooolta gent i la boníssima thüringische Bratwurst ...mmmmmmmmm!!!

Diumenge... dia de tornada, desplegar la tenda, endreçar i recollir-ho tot. I escalada a la Zehnersteiner. Fàcil, curiós i solete, molt solete i calor. Que bé! Tornada amb la Isa fins a Ingolstadt, esperar 45min el tren i casa MUC!

I avui... morta. He dormit tant... no he sortit a córrer, surto demà al matí. Però m'he tornat a perdre pel centre amb la bici i a sobre m'han posat una multa de deu euros per anar en bici per zona peatonal. Que gafe!!!

Petoneeeeeeeeeeeeets!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Titiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Com t'ho passes, eh?! Aprofita-ho tan bé com sàpigues (que en saps molt!), jajajaja.
Per cert, quin dia vens cap a terres catalanes? Que no hem de fer un soparet i un trivial? jeje.
Petonassos, bonica!
La teva cousin! R.

5:17 p. m.

 
Blogger niaixoniallo said...

ei guapa, doncs estaré del 6 a l'11 de juny per aquí... a veure si quedem algun dia, no? en principi del 8 a l'11 més o menys al pis de la txelleta, si és que ens hi deixen estar... sinó, tu no ens llogaries el teu piset??? jajajaja
petoneeeeets!

12:01 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home