canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, de novembre 27, 2007

And the nominees are...

Doncs sí, una mica de cultura no va mai malament. Aquest cap de setmana n'hem fet molta , tu!

Vam començar divendres anant una Tanzveranstaltung on tocava tres paios vestits en malles, samarretes daurades i gorres amb "lentejuelas" que produïen música amb el seu portàtil i teclat i cantaven cançons sobre les fustes de tallar el pa en alemany. Curiosos sí, freakies també!

Dissabte vam pujar de nivell: ens vam fer passar per un paio alemany i acompanyant i vam assistar a l'entrega de premis de l'International Film Festival der Hochschulen (festival internacional de cinema d'escoles). El mateix que els òscars però en alemany i anglès i segurament més cutre :) Després festa al pavelló de Lenbachplatz de la BMW, amb càtering guai i begudes de totes menes... Per ser gratis va estar prou bé, tu! ;)

El Munic més underground:


Amb la Maite per Munic


La Maite amb la creme de la creme


Amb el Rico i la Maite al Gloria Palast (entrega de premis)

Gorrejant càtering al pavelló de la BMW a Lenbachplatz


I diumenge ens vam passar a la cultura pura i dura i vam anar a veure l'exposició d'en Max Beckmann a la Pinakothek der Moderne. Papa i mama, per fi hi he estat! Tot i que no vam poder anar a la part de disseny de baix perquè el temps no donava per tant... això de les relacions a distància té lo seu, el diumenge a les 5 és l'equivalent de les 12 de la nit per la ventafocs... què hi farem, millor això que res, no?

Dilluns però vam continuar la tònica i amb la Gemma ens vam empassar una obra de teatre de 3 hores i mitja: les tres germanes del Tschechow. Va estar genial, la posada en escena increible. Ens va encantar... a més, que vam acoseguir entrades per estudiants per 8 euros! Ni que l'obra sigui dolenta sempre es pot provar, no?


Ale nens, avui hem fet pausa, que sinó encara ens tornarem massa intel.lectuls... i sabeu què? potser dissabte nem a fer esquí de fons!!! I like it!!!

Petoneeets