canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dilluns, de desembre 17, 2007

ich bin raus!!! - ja he sortit!!!

sí sí sí, ja he sortit de la clínica, tot i que al final me n'he anat per voluntat pròpia. Resulta que els metges volien que em quedés fins avui dilluns, però total, per posar-me crema dos cops al dia i donar-me una pastilla! O sigui que el dissabte els vaig dir que na nai del paraguai, que jo me n'anava a casa.

I així he tingut un cap de setmana de tranquis total, per a poder comencar la setmana amb energia suficient com per a mantenir una conversa constructiva amb el jefe de l'empresa i criticar-li els procés de treball i la comunicació en el departament de disseny...

De fet ho hagués hagut de fer abans, però és allò que penses que ja s'anirà solucionant amb el temps, que al paio aquest que l'han posat de Lead de Design ja n'anirà aprenent, etc. Però no, i després de parlar-ne amb bastant gent i de acabar la setmana quasi plorant i necessitant dues hores per a refer-me, era evident que havia de fer quelcom. Això no podia continuar així!

Ara no em puc adormir, perquè sinó les possibilitats de pujar de categoria a l'empresa aniran a norris... res, que sóc massa perfeccionista.

Petoneeets!

----------------------------------

yessssss, ich bin raus! Am Ende bin ich auf eigene Verantwortung gegangen, die Ärzte wollten mich bis heute dort halten... ne ne ne, um zweimal am Tag mich einzucremen und in der Nacht bevor dem Einschlafen eine Tablette zu schlucken, muss ich nicht in der Klinik bleiben. Naja, ich bin Samstag nach Hause gegangen und habe ein entspanntes Wochenende gehabt.

Küßchen