canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dilluns, de gener 28, 2008

boneeeees!!!

ja ho sé,m'he penjat una mica, per no dir molt...sap greu...tot va bé... he tingut un cap de setmana bastant atapeit tenint en compte que no pujava a Jena per relaxar-me i fer feina: divendres currant fins a 2/4 de 9, fent una mi... a logo que al final no és res, aquí el teniu... després birreta i kässpätzle amb l'Annette i la Gemmeta. I dissabte: recados i recados, rentar roba, netejar, i orientació!a sobre em va anar bé,no em vaig perdre i sempre sabia on era; ole ole ole, cada cop millor!
I després concertillu d'un grup rús de folk-jazz-ska: La Minor (http://www.morezvukov.nl/laminor.html). Molt bo! I després vam fer encara més cultura a casa la Gemma jugant al Ano Dominus d'història alemanya.

I diumenge: currar, currar i currar... però ja està senyors, ja tenim el DVD del curt ROUNDS!!!!!!!!! ole ole ole!
Aquí el flyer, póster i DVD cover: