canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimecres, de novembre 05, 2008

un dilluns lliure a Brünnstein


Mostra un mapa més gran

després d'un cap de setmana de bon temps però sense poder anar a les muntanyes per la castanyada i preferint sortir de festa que llevar-nos d'hora, el missatge de diumenge el vespre de la isabel demanant-me si dilluns volia anar als Alps em va fer saltar el cor d'alegria! oh yes, let's do it again! qui sap si el temps ens deixarà tornar gaire sovint a les muntanyes a fer un pic durant els mesos de fred, per tant s'ha d'aprofitar qualsevol oportunitat!

Volíem fer el großer Traithen, un pic de 1852m. Comencant a caminar ens vam trobar un rètol on posava que el Brünnstein també estava a 2 hores de camí, el mateix que el Großer Traithen. Tres homes muntanyerus ens van aconsellar el Brünnstein, de manera que cap allà vam anar. El Brünnstein té 1619m d'altitud i la dificultat arriba a l'hora de pujar al pic, perquè s'ha de passat per via ferrata, el qual significa haver de grimpar una mica i prou. Guapo. Molt guapo. El cim és estretet i al cantó est hi ha una esglesiola, metre d'ample per metre i mig de llarg. Impressionant que en aquella clapa de roca a 1600 metres d'altitud on s'arriba per via ferrata algú algun dia hi construís una capelleta... La baixada: via ferrata una miqueta més llarga, passant per una gola on hi havia xapes!!! zona d'escala gent!

L'aventura va ser arribar al cotxe amb les bótes de muntanya senceres... la goma de la sola estava feta caldo, no em demaneu des de quan, no l'havia vista encara així, i evidentment amb la caminada es va anar trencant fins que quan arribàvem ja a casa de la Isabel la sola de la bóta dreta va desenganxar-se completament de la bóta!!!!! Ja sabem quin serà el regal de nadal... tot i que podré esperar fins llavors???

Un petonàs i que tingueu una setmana sense pluja! Aquí a Munic fa solete i fins i tot bona temperatura. I l'entrenament per Venécia ja ha comencat, avui ja he pujat i baixat unes quantes vegades el pont de la Brudermühlbrücke! :)