canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, de març 10, 2009

Sardenya 2009

Com cada any per carnestoltes aquest any també hem anat a Sardenya, a viure la màgia i l'emoció de la Sartiglia.

A la Sartiglia hi participa el Cristian, el marit de l'Eloisa, a qui vaig conèixer fent les pràctiques a Weimar. Ara l'Eloisa i el Cristian ja tenen un nen, el Corrado, de quasi 2 anys, i viuen a una casa al camp amb oques, gallines, gossets, un pony i cavalls. Perfecte per a la Selma (la filla de Rico de 6 anys), qui va estar perfectament ocupada jugant amb els animals :)


La Sartiglia té dos dies claus: el diumenge i el dimarts. Al diumenge la dirigeix el gremi dels pagesos i al dimarts el dels fusters. A la Sartiglia els cavallers hi participen en grups de tres. La primera part de la Sartiglia consisteix en enfilar una estrella que penja al mig d'un carrer tot cavalcant ràpidament. La segona part són les acrobàcies que els equips de tres cavallers tot cavalcant paral.lelament fan a sobre dels cavalls. És impressionant!
Oristano també es precupa de formar bons cavallers, pel qual el dilluns hi ha la Sartiglietta, la Sartiglia pels nens, la qual va ser la preferida per a la Selma!

A part de viure i veure la Sartiglia, també vam estar uns quants dies escalant a Cala Gonene. El primer dia vam estar a Budinetto, el segon a Cala Fuili i el tercer a la Potrona. Ui, la Selma fins i tot va pujar una 3c fins a dalt de tot! Vam tenir sort amb el temps i la veritat és que va estar molt bé, a no ser de l'encostipada que vaig agafar jo i que encara em dura...