canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dissabte, d’abril 25, 2009

Demència d'embarassada

Diuen que les dones embarassades perden la memòria, s'obliden de les coses, etc. Jo sempre he estat un xic despistada, sobretot quan tinc mil coses per controlar se m'oblida allò més important.

Aquest cop m'ha passat amb el pis nou! Divendres tenia cita per anar a buscar les claus del pis i controlar que tot estés bé. Jo capficada amb la feina fins a les 10 més o menys, hora en què em vaig estirar una mica al llit perquè em trobava malament. Tot mirant les mussaranyes em va venir al cap que alguna cosa havia de fer aquell matí, tenia una cita i no recordava què. De cop em ve al cap que havia d'anar a Thalkirchen, que em donaven les claus del pis! En estat de xoc sona el mòbil. Són els de la immobiliària. Meeeeeerd... No se'm va ocórrer res més que dir la veritat. Emprenyada com una mona la Frau S. em diu que ja m'espera. Arribo més de mitja hora tard a la cita. Em fot bronca sense deixar-me excusar. Jo em prenc el temps necessari per mirar que el pis estigui bé. Ella dels nervis, dient-me que ella mateixa ja havia controlat que tot estigués bé. Perdoni, qui ha de viure aquí els propers anys? Jo o vostè? Doncs deixi'm controlar-ho a mi també, que és el meu dret!
Va parir, que mal educat que es pot arribar a ser. Ho sé, m'ho mereixia, però entre poc i massa!

En resum, que ja tenim les claus del pis! Avui hi he passat tot xino xano amb la Leslie i el Bene, hi hem portat algunes coses bàsiques (com el paper de wàter) o la cervesa pel Rico i els altres nois demà que hi porten ja els mobles del Rico. Hem voltat pel nou barri, verdíssim i cap al sud hi ha unes cases que flipes! S'ha de dir que avui amb el bon temps que feia hi havia un ambient a l'Ísar... Molta gent passejant, prenent el sol, fent barbacoa... Mola! :)

M'agrada la meva caseta nova i espero que ens hi trobem bé!
Petoneets!