una catalana per Munic

canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dissabte, d’abril 25, 2009

Demència d'embarassada

Diuen que les dones embarassades perden la memòria, s'obliden de les coses, etc. Jo sempre he estat un xic despistada, sobretot quan tinc mil coses per controlar se m'oblida allò més important.

Aquest cop m'ha passat amb el pis nou! Divendres tenia cita per anar a buscar les claus del pis i controlar que tot estés bé. Jo capficada amb la feina fins a les 10 més o menys, hora en què em vaig estirar una mica al llit perquè em trobava malament. Tot mirant les mussaranyes em va venir al cap que alguna cosa havia de fer aquell matí, tenia una cita i no recordava què. De cop em ve al cap que havia d'anar a Thalkirchen, que em donaven les claus del pis! En estat de xoc sona el mòbil. Són els de la immobiliària. Meeeeeerd... No se'm va ocórrer res més que dir la veritat. Emprenyada com una mona la Frau S. em diu que ja m'espera. Arribo més de mitja hora tard a la cita. Em fot bronca sense deixar-me excusar. Jo em prenc el temps necessari per mirar que el pis estigui bé. Ella dels nervis, dient-me que ella mateixa ja havia controlat que tot estigués bé. Perdoni, qui ha de viure aquí els propers anys? Jo o vostè? Doncs deixi'm controlar-ho a mi també, que és el meu dret!
Va parir, que mal educat que es pot arribar a ser. Ho sé, m'ho mereixia, però entre poc i massa!

En resum, que ja tenim les claus del pis! Avui hi he passat tot xino xano amb la Leslie i el Bene, hi hem portat algunes coses bàsiques (com el paper de wàter) o la cervesa pel Rico i els altres nois demà que hi porten ja els mobles del Rico. Hem voltat pel nou barri, verdíssim i cap al sud hi ha unes cases que flipes! S'ha de dir que avui amb el bon temps que feia hi havia un ambient a l'Ísar... Molta gent passejant, prenent el sol, fent barbacoa... Mola! :)

M'agrada la meva caseta nova i espero que ens hi trobem bé!
Petoneets!

dijous, d’abril 23, 2009

Sant Jordi a Munic

Com cada any el dia 23 d'abril els catalans residents a Munic ens hem reunit avui al Cafè Freiraum amb un llibre i una rosa per cel.lebrar la diada de sant Jordi.

Nosaltres ho fem d'una manera molt especial: cantant cançons tradicionals i actuals catalanes. Cadascú té un número, cada rosa també i a cada llibre se li enganxa una estrofa d'una cançó amb un número. Llavors agafem un paperet d'una bosseta on hi ha el tros d'estrofa següent a la que està enganxada al llibre. Comencem cantant l'estrofa del llibre i la persona que té el paperet amb la continuació s'ha d'aixecar i seguir cantant i recollir el llibre que li ha tocat! llavors agafa el que ha portat ell o ella i canta la cançó enganxada al seu llibre. I així anem fent fins que s'acaben els llibres :)

Aquest any m'ha tocat un llibre per nens petits. Segurament qualsevol persona a qui li hagués tocat s'hagués indignat, què fa algú portant un llibre com aquest en una tertúlia on hi ha gent de totes les edats, amb fills, sense fills, solters, casats, estudiants, jubilats... a mi no m'ha fet res. De fet ha estat el segon conte per a l'Otto. El primer me'l va regalar i escriure una persona molt especial i sort que es va afanyar, perquè sinó ja no hagués estat la primera!

Després de cel.lebrar sant jordi m'he adonat de lo absent que he estat en el tema tertúlies. Hi vaig molt poc. De fet només a les de nadal, sant jordi i alguna més, però la veritat és que no compleixo gaire. Si tothom fós com jo potser fins i tot s'arribarien a perdre... per tant, he de fer un canvi de xip (proposició sant jordi 2009).

Un petó, una rosa i un llibre per tothom!!!!!!!!!!!!!!!!!

dissabte, d’abril 11, 2009

un xupito de coca-cola per a la Núria!

Sembla estrany, però és bonic i tot que quan surts de festa els nois convidin les teves amigues a un xupito de Jägermeister (licor d'herbes alemany) i a tu a un de coca-cola, no? ;)

salut i bona pasqua!