canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, de febrer 09, 2010

Berlín sibèrica

Va parir quin fred que fa a Berlín! tot nevadet, els carrers blancs i plens de gel. Les aceres pistes de patinatge degut a l'escassetat de gravilla i sal que han provocat tants dies de fred.

Tot i això Berlín no deixa de ser Berlín, una ciutat de la qual a poc a poc anem descobrint més racons. Aquesta vegada ha estat Moabit i Prenzlauer Berg.
A Moabit hi viu la Sabina. Es tracta d'uns dels barris amb un índex més elevat d'immigrants. I es nota tot passejant: perruqueries, pastisseries i fins i tot vídeo clubs turcs. Qui diria que et trobes a la capital alemanya...
Prenzlauer Berg ha canviat. Als anys vuitanta era el barri dels artistes i okupes. Avui en dia és on viuen els yuppis. La majoria d'edificis estan restaurats i als baixos s'hi han establert locals de moda, moda chic. Està bé, per això, el barri. És com un Glockenbach de Munic; un barri de gent establerta, amb diners, però amb ganes de continuar sent punt de mira i referència per a altres barris més pobres o no tant "chics".

Aquí teniu unes quantes fotografies de la nostra estada a Berlín