una catalana per Munic

canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimecres, de març 17, 2010

Grups de "gateig" catalans a Munic

Aquí a Alemanya hi ha una cosa que es diu Krabbelgruppe, que traduït literalment vol dir "grup de gateig". Són uns grups o trobades de mares / pares amb els seus nens petits de 0 a 3 anys perquè els nens que no van a l'escola bressol tinguin contacte amb altres nens de la seva edat i les mares i pares puguin intercanviar experiències.

N'hi ha que són com cursos, però també n'hi ha per a tothom. Qualsevol persona hi pot anar pagant, per exemple, 3 eurets. També n'hi ha de mares / pares de parla castellana. Però què passa amb els de parla catalana?

L'Anna i jo hem decidit començar les trobades de bebès catalans a Munic. De moment les farem cada dues setmanes a casa meva i a veure com va.

Si algú està interessat a participar-hi, aquí trobareu més informació i les dates concretes.

I visca la nostra llengua materna!!

dijous, de març 11, 2010

Primer Sprintcup al turó de Fröttmaning

Sí, no només a Barcelona ha tornat l'hivern, sinó també a Munic... amb intensitat i fred... i nevades, com la que va caure la nit de divendres a dissabte passat, nit abans de fer el primer SprintCup d'orientació :)
Aquí en teniu algunes fotos:


divendres, de març 05, 2010

Per Manresa...

Aquest últim cap de setmana en Gil i jo hem visitat la família a Manresa. Era la fira de l'aixada i ens l'hem perdut tota perquè només hem fet que anar de casa els avis a casa dels altres avis, anar a fer un cafè aquí, enguixar-li la panxota a la Gemmeta i evidentment també fer una cursa d'orientació :)