canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, d’octubre 26, 2010

Visca la comunicació


El primer aniversari del Gil ens va ensenyar que les persones ens podem entendre molt facilment encara que no parlem la mateixa llengua; sobretot quan hi ha nens pel mig.
Aquesta va ser la situació: una família catalana i una família alemanya. Alguns membres de la família catalana tenen petites nocions d'alemany. Dos d'ells també en tenen d'anglès. Els membres de la família alemanya només té petites nocions d'anglès; són de l'Alemanya de l'est, on abans s'estudiava rús en comptes d'anglès. Els nens saben només la seva llengua materna. De fet un d'ells encara no domina el llenguatge.
Què més dóna si es domina el llenguatge o una llengua o una altra? al cap i a la fi per cantar l'"Aniversari felic", jugar a l'UNO o fer uns quants brindis (que fins i tot poden causar gota si no se sap dir que no) no necessites entedre't gaire.
Doncs així és com vam passar el primer aniversari del Gil. Jo crec que tot molt didàctic i solidari :)
Petonets

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

M'AGRADAAAA!!!

MOLTS PETONETS MEINE SCHWESTER!!!! ;)))

4:10 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home