canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, de desembre 01, 2009

Pa amb oli i sucre // eine Scheibe Brot mit Öl und Zucker

no em discutireu que no hi ha res com el pa amb oli i sucre, sobretot quan portes tot un dia plujós a casa davant de l'ordinador i t'entra la gana de mitja tarda. Mires a l'armari i a la nevera i no hi ha res de "bo". I recordes aquells temps d'infantesa en què per berenar hi havia pa amb oli i sucre... mmmmmm... te'l fas, te'l menges i et quedes satisfent, rient-te de les porqueries que venen els supermercats ;)

----

in Katalonien isst man am Nachmittag, anstatt Kuchen, eine Scheibe Brot mit Öl und Zucker. Heute, ein regnerischer Tag, an dem ich vor dem Computer verbringen musste, habe ich Lust auf was süßes gehabt. Kühlschrank und Küchenschrank aufgemacht und nichts "Gutes" gefunden. Dann habe ich mich an meine Kindheit erinnert und an das leckere Brot mit Zucker und Öl... mmmm... ich habe es vorbereitet, gegessen und über die Süßigkeiten im Supermarkt laut gelacht!