canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

diumenge, de gener 14, 2007

Auenstraße 35

La meva nova adreca:
Auenstraße 35
80469 München

Fem una mica d'explicació: això verd de dalt a l'esquerra és el cementiri "del sud" (südlicher Friedhof). El riu que passa just pel costat de casa és l'Isar, el riu més important (o l'únic?) que passa per Múnic.

A aquesta foto es veu com estic d'aprop del centre, de l'estació central i de la Theresienwiese (aquest terreny en forma de fava de l'esquerra de la imatge). I la feina està un pelín més a l'esquerra de la faveta ;)


1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Oeoeoeoeoeeeeeeeee!!!!
Nurieta, m'alegro molt que tinguis piset a München! T'hauràs d'acostumar a anar a la laundry (o a ca la veïna) però això poc importa! Tu tenies ganes de canviar i això és el què compta! A més, el piset està ben situat, podràs anar amb la teva bici, i... tornarem a Munich a vore la cosineta!!
Molts petonets, bonica!
R.

11:08 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home