canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

divendres, de març 31, 2006

en busca de la felicitá (i la neu!)...

doncs si hi ha realment gent que es mira el meu blog sí que serà qüestió d'actualitzar-lo una miqueta... ui ui ui... doncs res, molts dies grisos combinats per sort amb dies de calma després de la feina (que bé poder estar un parell d'hores al dia a casa sense haver d'anar amunt i avall!) i amb dies de festa amb la gent que toca. D'això se'n diu VIDA, meine Damen und Herren!!! ;o)

Pos res, que passeu un bon capde. Jo em dedicaré a buscar els últims racons dels Alps on queda neu per poder-me'n despedir!!!

Petonets i escriviu-me comentaris!!!!!!!

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Nurietaaaaaaa!!!
Jo vull compartir amb tu la recerca dels últims racons de neu del Pirineu!! I aquesta nit marxaré cap a Tuixent a respirar aire fresc i demà a tocar neu! No són els Alps però... xD
Per cert, la intro del Blog, si la veu el Joan Badia... apendre, apendre... que apRendrem? jajaja. Molts petons cosineta! Rosa.

3:13 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

Ja l'he vista:
Nurieta i Rosa... A veure, ja em sap greu que hagi de fer de corrector, però com que m'han al·ludit, no hi ha més remei.
En català correcte cal escriure "apRendre"; però Joan Coromines (de qui ara commemorem l'any: hi ha una pàgina web molt guapa: www.anycoromines.org -em sembla) deia que s'hauria de poder admetre sense aquesta R que no diem en determinades formes. De totes maneres la proposta de Coromines té un problema i és que fa estrany que un verb tingui formes amb R: aprenc, aprens, aprèn... (les formes que es fan amb l'arrel del present) i formes sense R (les que es fan amb l'arrel de l'infinitiu: futur i condicional, sobretot).
Bé, com que no crec que em seguiu gaire el rotllo, passo directament a la conclusió: la proposta de Coromines no és acceptada en la comunitat de correctors i altres policies i vigilants de la llengua. Per tant, jo tampoc no l'accepto ni la practico; però no la corregeixo sistemàticament en els altres (per exemple, l'acceptava en els escrits dels alumnes d'ESO, perquè pensava que ja tindrien temps de corregir-ho al batxillerat). En fi...
Bon cap de setmana a totes dues, que us ho hàgiu passat bé a la neu!
Joan Badia (pare i tiet, respectivament). I molts records i petons de la Maria (mare i tieta).

11:19 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

Ostres tiet, cada dia s'aprèn una cosa nova! jeje. No sabia que també pogués apendre!!

Nurieta, espero que t'ho hagis passat molt bé aquest cap de setmana! Al Cadí ja ens estem quedant sense neu, fa caloreta! Però... els prats ja són verds, els arbres comencen a florir, els rius baixen plens d'aigua... Benvinguda Primavera!!!

Un petonàs! Rosa.

9:13 a. m.

 
Blogger Dam said...

QUE MACO ÉS VEURE COM US COMUNIQUEU!
Sóc el Damià, i estic encantat d'haver-te fet escriure i renovar el blog, i saber més de tu. Molte petons per tots família!!!

12:33 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home