canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dimarts, d’agost 26, 2008

Salzburg, Golling i la Broßi

Per salzburg molt bé.

Al tren d'anada i de tornada ens vam trobar tots el "veinte anyeros" que anaven al Reggae Festival del Chiemsee, amb les seves catiusques i birres en ampolles de plàstic. A la tornada també anaven descalsos i amb els peus i les cames enfangats.

A Salzburg ens va fer bon dia. Vam passejar per la ciutat i el castell, vam menjar un meló al costat del Salzach i vam aixoplugar-nos a sota d'un toldo davant d'un hotel d'on no hi parava d'entrar i sortir gent amb uns súper paraigües que ja ens hagués agradat tenir nosaltres. Després que la Glòria tornés cap a Barcelona, ens vam mig emborratxar amb un vinillu italià peleón i una grappa que ens van donar per dinar en un italià. I ja ens veus agafant el tren a quarts de quatre de la tarda amb una tonteria que portàvem... semblàvem realment drogates. Deplorable.

Golling ens va relaxar. Vam arribar al nostre moment Zen en un llac amb nenúfars i en una vall entre muntanyes escarpades i amb llacs amb una aigua millor que l'illes paradisíaques. La Brossi (àlies nina que ens va deixar la Glòria per a substituir-la a ella) va fer de les seves i va matar un peix i per poc i es tira dins l'aigua. Per sort, només un espant :)

La tornada cap a Barcelona de la Marga i l'Aida ha estat plena de butifarres blanques i pots de mustassa dolca; en concret 13 paquets de butifarres, que comptant a 5 butifarres per paquet són 65 butifarres. És legal exportar o importar a Espanya una quantitat tan gran de Weisswursten???

Un petó guapes i gràcies per la visita!

Aquí les fotos de la Brossi, la millor companya de viatge ;)
Després d'haver-se fotut un plat de Pinzgauer Kasknodel a la placa de la universitat:


L'aigüeta del llac de Bluntautal on la Brossi hi va acabar matant un peix i quasi cau a l'aigua:



La Broßi esperant el tren a l'estació de Golling-Abtenau:


I la meva imatge preferida: la Broßi de retro-guai fent enveja als jovenets aquests que venien del Reggae Festival del Chiemsee.



--> Per més fotos mireu-vos l'àlbum