una catalana per Munic

canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dijous, d’abril 22, 2010

El Gilonet



Fent un regalet per al seu pare:

dimarts, d’abril 20, 2010

Conseqüències del núvol vulcànic

AIR FREIGHT DELAYS DUE TO VOLCANIC CLOUD
Dear Nuria,
I am contacting you to let you know that due to the problems the UK is experiencing with the Icelandic Volcanic Cloud, you may find your monthly subscription copy delayed by several weeks.


Ja ho veieu, el núvol no només afecta els avions de passatgers, sinó també els de mercaderies, els quals són molt més importants... Ens trobarem sense certs aliments / productes per culpa del núvol? fins a quin punt pot arribar a afectar la nostra vida quotidiana?

dilluns, d’abril 19, 2010

el gran Flohmarkt a la Theresienwiese



Dissabte va ser un d'aquells dies esperats per a molt durant tot l'any; va tenir lloc el Flohmarkt més gran i preferit dels muniquesos, el que té lloc a mitjans d'abril a la Theresienwiese juntament amb la Festa de Primavera. Centenars de persones van a posar la paradeta a la Theresienwiese (lloc on al setembre s'instal.la l'Oktoberfest) i milers de persones van a buscar-hi gangues.
Les nostres gangues van ser un escambell per 1 euro i unes culleres d'amanida de Nova Zelanda per 3 euros.
Les gangues s'aconsegueixen negociant. És una mica com en els paisos àrabs: ells et diuen 10 euros i tu els en ofereixes 5 i al final t'ho venen per 7.
Les paradetes es divideixen en aquelles que venen coses xul.líssimes però que no tenen res a veure amb les gangues, amb aquelles que tenen potencial i aquelles que només ofereixen vírries. Moltes vegades és qüestió de sort o de paciència. No buscar allò que t'encantaria aconseguir i deixar-te sorpendre.