una catalana per Munic

canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dilluns, de febrer 25, 2008

cap de setmana primaveral!

bones!

quin cap de setmana que hem tingut tu! un sol i una calor... sí sí, hem arribat als 17 o 18 graus! flipes, no? i encara estem a febrer... aixó del canvi climàtic... no està gens malament! :)

doncs sí, ho hem aprofitat per sortir: dissabte vam anar a fer orientació al olympiapark i després vam tornar a casa corrent pel costat de l'Isar. I el diumenge vam anar a Lenggries amb la Leslie i vam pujar un cim: el Geierstein! Va ser cansadet i també bastant aventura, ja que a la part de dalt del cim encara hi ha neu i sobretot al cantó per on vam baixar (cara nord), on se'ns enfonsaven les cames més de mig metre i per on vam acabar baixant amb el cul! :)

ale, espero que també hagueu tingut un bon cap de setmana, petoneeeets





Perquè veigueu el canvi de temperatura: la primera foto és del cim, la segona baixant... :)

divendres, de febrer 22, 2008

Catalans a Munic


avui m'he inspirat i he comencat la página web dels catalans a munic... no sé si la farem, no sé on l'allotjarem, però si teniu idees, endavant, necessitem ajuda!!!!

petoneets i bon cap de setmana!

* aquí han dit que farà primavera!!! ole ole!

dimarts, de febrer 19, 2008

raucherclubs

Des de que ha entrat en funcionament la llei que prohibeix fumar en bars, restaurants, clubs i discoteques a la Baviera, que no paren de sortir Raucherclubs de sota les pedres! Que què són els Raucherclubs? Són bars on es pot continuar fumant. El truco de l'almendrucu és que s'han convertit en clubs "privats" (sí sí, com organitzacions). Però de privats res de res. Només cal trucar o anar a buscar la clau a l'entrada del costat i un cop a dins omplir el teu nom i adreca en un full de manera que el tema soci ja està arreglat! No són tontos aquests alemanys, oi?

i visca els locals on no es pot fumar!!!

petoneeets

esquia que esquiaràs!

com mola tenir aquestes muntanyetes tan altes i amples a una hora i mitja de casa! Aquest diumenge vam tornar a anar a esquiar, aquest cop a Fieberbrunn, Áustria, i en cotxe! Genial, et lleves a les 7, a dos de vuit marxes i poc abans de les 10 ja estàs esquiant... la tornada no ens va sortir tan rodona, vam tardar tres hores a arribar a Munic. És el que toca... I després de dutxar-nos, posar-nos guapes i esperar que arribés la Maite amb una amiga seva (la Belén) vam anar al Humbold's (papes, on jo vaig menjar aquell plat tan enorme de calamars a la romana per 5 euros!). Doncs sí, al Humbold et donen un plat amb dos talls de llom ben gruixuts amb salsa de bolets i una muntanyassa d'arrós per 5,10 euros!

dijous, de febrer 14, 2008

ja tà!

ja tà, ja hem passat la depressió d'un dia... però necessito una feina nova, aquesta acabarà amb mi... avui no m'agrada... esperem que la verena aconsegueixi la feina a una agència enorme de publicitat de munic i m'hi pugui enxufar... total, estarà al departament de personal :)
petoneeets

dimecres, de febrer 13, 2008

gefühle...

ich weiß, dass es nicht passieren sollte, aber manchmal fällt mir echt schwer weiter zu leben... ich sehe den grund einfach nicht... bin total deprimiert und möchte nur heulen... mit der neurodermitis habe ich die schnauze voll und warum ist meine gesundheit so schwach???? ich kotze... werde ich irgendwann eine ganze nacht durchschlafen???? scheiß leben, echt!

aber mir könnte noch schlimmer gehen... ;)

petoneets

dimecres, de febrer 06, 2008

Sardenya... come ti amo!!!

doncs sí,ja hem tornat i ha anat tot molt molt bé... aquí les fotos:











divendres, de febrer 01, 2008

cap a la sartiglia falta gent!

doncs sí, demà volem cap a Cagliari, Sardenya. Ja torna a ser carnestoltes i per tant ja torna a ser la Sartiglia!!! Dimarts us explico què tal i penjo fotos. Ara me n'he d'anar que arrriba el Rico i ja està a l'autobus camí cap aquí! petoneeets i bon cap de setmana!