una catalana per Munic

canviar de ciutat, de feina, d'amics... un dels meus hobbies, què us he de dir! començar de zero... m'agrada i a la vegada em fa ser cada cop més forta... però no sempre es pot ser forta i a vegades caus i no saps com aixecar-te... Al final he après a plantar arrels i aquí estic, a Munic amb el meu xicot i una preciositat de fillet :)

 

dijous, de maig 22, 2008

la verena ja en té 30!

Doncs sí gent, vaig aprofitar el fet de quedar-me aquí a Munic ahir per a poder celebrar els 30 de la Verena. Digueu-me tonta per tema números, però quan es tracta d'anar de festa ja veieu que no perdo el temps ;)

vam acabar regalant-li una gimcama per Munic i anant ella i jo al Café King a ballar house. Que freakis, en sèrio!

Petoneets
núria
Per cert, la Isabel també en fa 30 avui... Per molts anys!

dimecres, de maig 21, 2008

tirem els diners per la finestra (de l'avió)

per què no? és divertit i a sobre trenca amb la monotonia! I és que ho he tornat a aconseguir, parres de mi he perdut el vol cap de barcelona perquè els putos números digitals de les hores (13, 14, 15, 16) encara no els tinc clars. Amb lo qual he pillat l's-bahn que em porta a l'aeroport en 45 minuts a les 15.57 per agafar l'avió que sortia a les 16.20. Si sou un xic, peró només un xic, millors que jo veureu que ni de conya!!!! flipes lo empanat que es pot arribar a ser quan el teu nom és: Núria Badia Comas.

Doncs res, el mateix que avui demà a les 16.20. Crec que agafaré l's-bahn a les... 13.30? arribo bé bona gent de món?

petoneets i fins demà!

dimarts, de maig 20, 2008

Llarga boda...

Doncs sí, com vaig escriure divendres passat vaig anar a la boda de la Vanessa. Sí, va ser llarga, moooolt llarga. Sobretot si tenim en compte que últimament (des de fa un mes i mig) les meves setmanes i dies estan full.

Full vol dir que dijous passat volia agafar el tren cap a Augsburg a tres quarts de deu del vespre, després del màster, però la classe es va allargar, el vaig perdre i vaig acabar arribant a Augsburg a 2/4 de 12 de la nit. Després xerrant a la cuina amb la Lena fins les 2 i el divendres tocava el desperatdor a 2/4 de 9. I és que la Vanessa i el Bastian van organitzar un casament per matiners: a 2/4 de 10 era la cerimònia a l'ajuntament d'augsburg. Va estar genial, sobretot perquè vam poder estar a la goldene Saal de l'ajuntament, una sala on les parets estan pintades amb or... molt guapa.

Res, després de la cerimònia a fer unes copes de cava al Rathauskeller, fet que va portar a què cap a les 11 del matí anéssim tots ja bastant alegres, tot i la versió light del cava: barrejat amb suc de taronja.

Després dinaret al Wellenburg. Molt bo, sobretot els sis plats de llagostins que ens vam fotre el Gaizka, Edu i jo :)

Vaig a buscar el regal, els hi porto a casa i s'alegren moltíssim: nurieta ho hem encertat. El regal consistia en uns altaveus per l'ipod amb hora i despertador. Molt guais

I cap al Thorbräukeller, continuar la festa, soparet, bailoteo, llencament de ram, etc. Va estar bé, però jo vaig ser la primera a marxar a dormir a les dues de la nit perque no m'aguantava més dreta, estava ben ben morta... i només pensar en l'endemà ja estava de cop al llit roncant...

I és que dissabte vaig haver de matinar: a les 8 desperta i de camí cap a l'estació i cap a Munic falta gent, que tenia Máster a les 10!

Petoneets

** Per cert, les fotos de la boda aquí amb la contrasenya "augsburg"

I aquí algunes de meves...






dijous, de maig 15, 2008

Demà anem de boda!!!

La Vanessa i el Sebastian es casen a Augsburg demà! ja us explicaré què tal... petoneeets!

Bicicleta i tira milles





Aquest cap de setmana passat vam agafar el tren i la bici i ens en vam anar a fer orientació a prop de Landshut, a visitar el Daniel i la Tina a Straubing i a escalar a Mitterfels, Teufelstisch.

dilluns, de maig 05, 2008

frankenjura i sol a munic





Doncs sí, espero que com tothom (pobrets aquells que no), he tingut un cap de setmana amb pont i amb molt de sol :)

Dijous i divendres vaig estar amb el rico a prop de Forchheim, Frankenjura, escalant. Vam estar a un càmping, el de la "iaia Eichler", lloc de trobada d'escaladors, els dos solets. Recomanable una via 5-, Zinnenwand, clàssica. Molt guapa. així és la paret Daniel

Divendres a les 4.50, després d'haver endrepat mig pollastre a l'ast (cruixent, boníssim), vaig agafar el tren de tornada cap a Munic. Al vespre, de 7 a 9, tenia máster, ppm (pre-production meeting) amb tres fotògrafs.

Dissabte era dia de fer la foto d'una experiència que havíem viscut i ens havia marcat. la meva experiència era: quan era petita, sopant una truita a la francesa, estava tan enrabiada amb ma mare que amb la forquilla vaig fotre un cop al plat i aquest es va partir en dos :)
Total, que ja em veiem el dissabte al matí amb la leslie buscant plats blancs pel Hof Trödelmarkt (mercat de coses usades) de Haidhausen. Vaig tenir sort, vaig trobar 5 plats plans blancs per 1 euro!
Dinar amb els del Màster i cap a la cuina del pis on vivia abans, a fer la fotografia amb una fotògrafa irlandesa (Orla Connolly) i la verena (veina d'abans). Va estar genial, la verena destrossant plats (els cinc que havia comprat) i la Orla intentant fotografiar el moment exacta :)
Després del Fotoshooting cap a un Biergarten, el de Hirsch, amb l'Esther de Barcelona i la Tara i sa germana. Birreta, Brezel, solet... i quan va comencar a fer una mica de rasca cap a casa, vinillu amb la Leslie i la Verena i de festa al Café am Hochhaus.

Diumenge dia tranquil i d'esport: primer a córrer, després a escalar amb el Niklas (a fora de la Kletterhalle) i al vespre cuina que cuinarás el sopar per la gent que ens van ajudar a fer el trasllat. I especialitat nova: bunyols de salmó amb carbassó! La penya va flipar, i és que s'ha de reconéixer que estaven molt però que molt bons :)